Fosen-bedrift får vist seg fram under NHOs årskonferanse

Tirsdag denne uka er det klart for NHOs årskonferanse 2018 i Oslo. Tema i år er «Verdien av arbeid» og hvordan Norge kan få flest mulig i jobb.

Torild Langklopp (t.v.) Roar Svenning og Ingrid Langklopp får presentert satsingen på Stokkøya under NHOs årskonferanse.   Foto: Lars Øverli/Redink

næringsliv

Blant dem som skal holde innlegg på konferansen, finner vi statsminister Erna Solberg, hotellkonge Petter Stordalen og Barack Obamas tidligere taleskriver Jon Favreau.

LES OGSÅ:
* Fosen-bedrifter klare for tysk mat- og reiselivsfestival -Fosna-Folket
* - Vi budsjetterer med utsolgt. Responsen har vært enorm -Fosna ...
* – Drømmer om å ha en scene ute på sjøen -Fosna-Folket

– Et veldig godt eksempel

På konferansen blir det også vist en film som har fått tittelen «Jobbskaperne». Filmen handler om Stokkøya Sjøsenter og hvordan bedriften har skapt liv og aktivitet på øya.

– En av grunnene til at vi har valgt å vise frem Stokkøya Sjøsenter, er at det er et veldig godt eksempel på en bedrift som bidrar til levende lokalsamfunn, sier kommunikasjonsdirektør Merete Habberstad i NHO Reiseliv.

– Viktig for både oss, Fosen og Trøndelag

– Det er viktig for både oss, Fosen og Trøndelag å få vist oss fram for denne forsamlingen. Dette med å få folk hit og at de skal kunne finne en jobb som er til å leve å leve av, er noe som opptar oss mye, sier Ingrid Langklopp som driver Stokkøya Sjøsenter sammen med Roar Svenning og Torild Langklopp.

– Dere har fått mye heder og ære med Sjøsenteret og den senere forlengelsen med bedriften Bygda 2.0 ...

– Ja, vi har det. Men det er stadig like viktig for oss å være synlig for omverdenen, sier Ingrid Langklopp som er på vei til Oslo og årskonferansen da vi når henne på telefonen.

Det er 15 årsverk tilknyttet Stokkøya Sjøsenter og 3 årsverk i prosjektet «Bygda 2.0». Stokkøya Sjøsenter omsatte for 16.5 millioner kroner i 2017 og «Bygda 2.0» for 2 millioner kroner.