Hvor er alle spillende skaugdalinger? Hva er 17. mai uten korps? Korpset teller nå fire (!) voksne spillende medlemmer, det sier seg vel selv at det ikke blir noe musikk på 17. mai da? Vi har i flere år nå klort oss fast i oss selv, for dette skal vi ikke gi opp, dette skal vi klare, men nå ser vi snart enden på visa. Vi har fem juniorer (kjempebra!), men sammen med oss voksne er det ikke nok for verken 17. mai eller andre oppdrag.

Vi ønsker nå at bygda står sammen for å få til et godt spillende korps igjen! Dette skal være mulig, da vi vet det er flere der ute som kan spille et korpsinstrument. Det krever ikke store ferdigheter, man lærer seg ting etter hvert. Man trenger ikke være redd for å dumme seg ut heller.

Dugnad? Det er veldig lite dugnadsarbeid i korps i motsetning til andre aktiviteter. For dette korpsets del gjelder det å bake ei kake en eller to ganger i året, og å hjelpe til på et eller to arrangement i året. Øvelsene prøver vi å tilpasse slik at det passer de fleste. Om du tenker at ditt barn har lyst til å prøve er det veldig velkomment, skal korpset vokse må det flere unge inn.

Vil du være med på å kunne redde korpset, samt sørge for gladmusikk på 17.mai? Så tar du kontakt med oss. Føler du at dette treffer deg eller noen du kjenner, så ikke nøl! Det er bare å ta kontakt når som helst og hvor som helst.

Nina Iren Berget Haugen og Håvard Olsøy