Bruce Dickinson kommer til Fosen. Det er en nyhet som får mange rockefans til å spisse ørene. Men det er ikke tungrock som står på programmet når vokalisten i legendariske Iron Maiden legger turen til den enorme Awacs-hangaren ved Ørland hovedflystasjon.

Rocke-ikonet Bruce Dickinson er vel vant til å stå på scenen foran enorme publikumsmengder på noen av de største arenaer i verden. I en slik sammenligning blir nok mengden han møter her i Fosen beskjeden. Men mannens status i en beinhard musikkbransje vil helt sikkert være et ekstra trekkplaster.

Noen er multitalenter. Som 55-åringen som det meste av sitt liv har hatt stjernestatus som rockemusiker. Mindre kjent for mange er det at Dickinson bokstavelig talt spiller knallgodt på mange strenger. Han er en ivrig pilot, som stødig håndterer store passasjerfly. Det er heller ikke mange rockemusikere som kan vise til at de tar kommandoen i cockpit når bandet skal reise jorda rundt på turne.

I rockehistorien er det mange eksempler på stjerner som har rotet bort store formuer. Dickinson har gjort det motsatte. Han har en karriere som gründer og vellykket forretningsmann. Det skal bli spennende å høre han fortelle om sine høyst ulike karrierer. Og, det er raust av arrangørene og vertskapet å dele kvelden med mange fra alle kanter av Fosen. Dette blir jubel, Bruce!Skjalg Ledang, redaktør i Fosna-Folket.LES OGSÅ: * Superstjerne lander på kampflybasen* Fosen-band i gamle dager