Fredag fikk Bjugn Kulturhus etstorslått besøk av det suksessfulle metalbandet «Circus Maximus». Somoppvarmingsband var det lokale bandet «Divided Multitude» hyret inn. Bandene skaptegod feststemning i kultursalen. Stor begeistringDa «Circus Maximus» kom på scenen med sin stilige entré, brøt detut full jubel i salen, og publikumet flokket seg rundt scenen for å få med segmest mulig av showet. Bandets popularitet har vokst siden debutalbumet i 2005.Bandet har vært på flere festivaler og holdt konserter rundt om i Skandinaviasammen med andre kjente band som «Jorn» og «Kamelot». Entusiastisk publikumFredag kveld fremførte «Circus Maximus» flere sanger fra sitt nyeste album«Nine». Gitarsolo, flotte trommeferdigheter og en hardrocket vokalist vare barenoen av høydepunktene for kvelden. Publikum sang og danset med.

Varmet oppSom oppvarmingsband var det lokale bandet «Divided Multitude» hyret inn. Flere avbandets tilhengere møtte opp ikledd bandets t-skjorter . Med sin villeheadbanging lagde de liv i salen og publikum danset med. Det var ikke tvil omat publikum gjerne kunne tenkt seg flere sanger før selve sirkuset entretscenen.

Ønsket seg merTil tross for et mindre oppmøte enn forventet, lagde både «Circus Maximus» og «DividedMultitude» et forrykende show som sto til langt over forventningene. Flere stoigjen foran scenen og ville høre enda mer av det fantastiske bandet etter atkonserten var ferdig. Det er bare å håpe på at «Circus Maximus» i nærmestefremtid vil ta seg tid til å komme tilbake for å spille for oss rockeglade fosninger.