Publikum kan fråtse i film fra morgen til kveld,  og det til halv pris. Premierefilm, førpremiere, og høstens aktuelle filmer står på programmet på Den store kinodagen.

Kinofesten foregår over hele landet, blant annet på Ørland kino på Brekstad hvor du kan oppleve følgende:

Insidious 2: Grøsser/skrekkfilm/thriller: Den hjemsøkte Lambert-familien forsøker å komme til bunns i en gammel hemmelighet, som har holdt dem farlig nær den åndelige verdenen.

Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa: Solan og Ludvig må stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.

Tusen ganger god natt: Drama  - årets mest omtalte norske film: Rebecca er en av verdens fremste krigsfotografer. Da hun følger en kvinnelig selvmordsbomber i Kabul, tar hun for store sjanser og blir alvorlig skadet. Hjemme orker ikke hennes mann og døtre lenger tanken på at hun lever i livsfare, og de stiller henne et ultimatum: Jobben eller familien.  Med en strålende Juliette Binoche i hovedrollen.

Thor - the Dark World: Action / Eventyr / Fantasy - Marvels' "Thor: The Dark World" er fortsettelsen på historien om Thor, the Mighty Avenger, som nå kjemper for å redde Jorden og de ni Rikene fra en mystisk fiende som er eldre en Universet selv.