Oppsettingen av forfatter Gudny I. Hagens juleklassiker er er høstens storproduksjon ved det regionale kultursenteret i kystbyen.

Regien er det bjugningen Bjørn Tore Grøntvedt som står for. Etter å ha staket ut kursen for videre utdanning som elev ved musikk, dans og dramalinja ved Fosen videregående skole i heimbygda har Grøntvedt i dag etablert seg som det han sjøl omtaler som en «kulturpotet» med base i Trondheim og mange oppdrag i Oslo.

Roser de lokale skuespillerne

Før premieren på Brekstad fredag kveld roser han de mange lokale amatørene i alle aldre som deltar i oppsettingen. - De er absolutt dyktige, sier regissøren.

Fredag, lørdag og søndag

Mange er kjent med fortellingen fra tv-skjermen. Fosna-Folket har fått en liten sniktitt under de siste prøvene på oppsettingen som vises på Brekstad i helga, og smakebitene levner ikke tvil om at det all grunn til å glede seg til å se lokale aktører i alle aldre på scenen ved kultursenteret. Etter fredagens premiere blir det forestillinger i Store Sal også lørdag og søndag.

Kapellmester er Anders Marøy og med seg har han The Husbands. Sarah Mikkelhaug har koreografien og Nina Gjølgasæther er ansvarlig for kostymer og scenografi.

Klart for julestemning i Store Sal. Foto: Skjalg Ledang