Huskonsertene i Indre Fosen har en veldig spesiell musikk-barneforestilling denne uka.

Huskonsertene i Indre Fosen og Indre Fosen kommune samarbeider om å arrangere forestillinger av «Mio, Pio og vennskapsknuten» av Trio Krøll og Brøll. Kommunen arrangerer to barnehageforestillinger med DKS-støtte (Den kulturelle skolesekken) i Leksvik og i Rissa på dagtid, mens Huskonsertene i Indre Fosen arrangerer en ettermiddags-forestilling i Rissa i samarbeid med Indre Fosen bibliotek.

Trio Krøll og Bøll er ute på turne i barnehagene i Trondheim og Rissa i forbindelse med lydbokslipp av forestillingen i november. Hørespillet er et samarbeid mellom StudJO, musikkprodusent, 15 sangelever i alderen 8- 15 år fra Selbu Kulturskole, Mariell Wagnild-Erichsen og Karoline Nyheim Frengen og sanglærer og rektor ved Selbu kulturskole Ivar Aas. Kjersti Synneva Moen som nettopp ga ut boka Fuck den dagen er illustratør og Kristoffer Senneset er dramaturg.

– Dette er noe jeg har drømt om å gjøre lenge sier Mai-Britt Wagnild.

Trio Krøll og Bøll er en trio som brenner for å formidle musikk og teater til barn av høy kvalitet på lik linje med voksne. Alle utøverne har høyere utdanning fra Norge, Wales og England.

«Mio Pio og vennskapsknuten» tar for seg tematikken vennskap, utenforskap og det å være annerledes. Så langt har trioen hatt 30 forestillinger og de gleder seg til å besøke 16 barnehager og ha forestilling på Trøndelag Teater og huskonsertene, Rissa 10. november.