Fredag og lørdag arrangeres årets Rissamartnan. På programmet står blant annet regionalt mesterskap i rævkrok. I den anledning oppfordrer arrangøren så mange som mulig til å delta.

Uhøytidelig

– Dette blir en uhøytidelig konkurranse, der folk gjerne må melde seg på. Om man ikke vinner prisen, vil konkurransen definitivt by på en god latter, lover Anders Fagerdal Lian i arrangementskomiteen.

Hvorvidt man er stor eller liten spiller liten rolle, så lenge det viktigste er å delta. Ønsker man å vinne, er det derimot en fordel med god balanse og smart teknikk. Samt at man har tyngden på rett plass.

Allsidig

Martnan byr på et allsidig program. Blant annet har 50 utstillere meldt seg på. Ellers kommer både salsabandet Mambo Compañeros og tryllekunstneren Magic Curty. I tillegg opptrer blant andre Rissa kulturskole, seniordanserne, Per og Påls sommershow og U-Swing. Også Skaugdal, Rissa og Stadsbygd musikkorps tar turen.

– Dette blir både sosialt og underholdende. Alt ligger rette for ei trivelig og artig helg. Vi håper derfor så mange som mulig møter opp, oppfordrer Anders Fagerdal Lian.