Navn: John Håvar AarsteinBosted: Steinsdalen, OsenAlder: 34 årSivilstand: SamboerYrke: Leder for kundesenteret ved One2cel i Osen

– Hva opptar deg mest for tida?

– I jobbsammenheng er det et nytt år med nye muligheter som står i fokus. Vi har også begynte å planlegge for sommeren. Ellers går det i familieaktiviteter, og i helgene må jeg ha min faste dose med engelsk fotball. Newcastle United er det laget jeg følger tettest.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Det er litt tilfeldig. Jeg kom i hit fordi jeg fikk jobb her i 2004. Samme året traff jeg samboeren, og vi har siden både bodd og jobbet sammen.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Da jeg presterte å score selvmål under en kamp for sjettedivisjonslaget Osen/Steinsdalen IL. Helt utrolig, og det er ikke så veldig lenge siden det skjedde heller.

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Einar Hepsø, blant annet tidligere mangeårig ordfører i Osen og forman i Norges Fiskarlag. Det var han som la grunnlaget for at jeg endte opp i Osen.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Alan Shearer, tidligere fotballspiller og tidligere manager for Newcastle United. Jeg skulle servert ham noe lettvint til middag. En god hjemmelaget pizza skulle det blitt og et par øl til. Så skulle vi snakket om fotball han og jeg.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Da er det sol og sommer. Jeg er ute med familien og griller mat. Om kvelden kan jeg se en fotballkamp på tv-en, mens samboeren kan se «Jakten kjærligheten» på en annen tv. Da blir vi begge to godt fornøyde.

– Har du noensinne fått gjennomført noen av dine nyttårsforsett?

– Nei, aldri. Men jeg har et nytt et i år om å aldri score selvmål igjen for fotballaget, og jeg staser alt på at det skal holdes.

– Hvordan sjekker du værmeldingen?

– Den sjekker jeg enkelt og greit via telefonen.

– Når gikk du sist på ski?

– For et par år tilbake.

– Bør Fosen få sin egen ulvestamme?

– Nei, det synes jeg ikke.

LES OGSÅ: * Skjøt gullfuglen med brukersupport -Fosna-Folket* Ny avtale gir sju nye arbeidsplasser -Fosna-Folket