Lørdag kveld er det klart for en Fosen-festival av det unike slaget. Historiens første Steinbruddfestival finner sted i steinbruddet på Lerberen på Ørlandet. Arrangøren lover en helkveld med godt sosialt samvær og trøndersk fengende musikk.

God tid

– Årets festivalband er Black Fire, Bøgdabråk og DDE. Vi oppfordrer folk til å møte opp i rett tid, for å kose seg utover kvelden. Det ligger for øvrig an til godt oppmøte, ifølge interessen utenfra så langt. Vi både håper og tror på en flott kveld, sier festivalsjef Tore Sem i Fosen Arrangement.

Nonstop

Festivalen byr på nonstop musikk, med utgangspunkt i to scener. Arrangøren understreker at sikkerheten på området er godt ivaretatt. Mange mener steinbruddet er et ideelt sted for en slik festival.

– Vi kunne neppe funnet et flottere plass for et slikt arrangement, med tanke på at Austrått også har festival. I steinbruddet har man et naturamfi, med beskyttelse mot både vær og vind. Utsikten fra området er også fabelaktig. I tillegg ligger alt til rette med både strøm og vann. Dette bør rett og slett bli veldig bra, tror festivalsjef Tore Sem.

Festivalsjef Tore Sem i Fosen Arrangement tror kvelden blir en suksess. Arkivfoto.