Onsdag for to uker siden skulle Too Far Gone-vokalist Børge Rømma på det han trodde var en helt vanlig bytur med sin far.– Pappa sa han skulle til øyelegen, og ville at jeg skulle være med. Det reagerte jeg ikke på, for han plages med øynene, sier Børge Rømma til Fosna-Folket.

Mistenkelig bag

Faren til Rømma hadde med seg en bag over fjorden fra Vanvikan til Trondheim.– Pappa sa at han skulle levere den til en kjenning i Trondheim.Da far og sønn var vel framme ved båtterminalen i Trondheim, ba faren om hjelp til å bære bagen.– Der står to spanere, sa faren til Rømma da de hadde gått av båten.

Pressekorps

Pappaen er eks-politi og visste hvem disse var. Børge Rømma ble så stoppet av de falske politimennene og ba om å få se i bagen.– I bagen lå det sprøytespisser og kokain (potetmel), forteller Rømma.Rømma sier at det utartet seg ganske dramatisk. Rømma ble blant annet tatt med til en bil med en genser tredd over hodet.– Det hadde møtt opp pressekorps (skuespillere) og det sto masse folk rundt.Brandhaug var advokat

Da begynte Børge Rømma å lukte lunta, blant annet på grunn av pressen som hadde møtt opp.– Jeg er ikke så kjent, men hadde det vært Kurt Nilsen eller Åge Aleksandersen, så kanskje.Men det som virkelig skulle avsløre at det hele var en del av utdrikningslaget hans, var møtet med advokaten. Det var tidligere Rosenborg-spiller Sverre Brandhaug.– Sverre er en trivelig kar som jeg en gang traff i Brasil. Siden har jeg snakket om ham når det har vært festligheter, sier Rømma, som slett ikke er fotballinteressert. Han vet ikke helt hvorfor han har blitt så opptatt av Brandhaug.

Gifter seg i augustTross at det ei stund var noe dramatisk, synes han dette ble en pangstart på utdrikningslaget. – Det var hysterisk artig.Han forteller at det ble et veldig bra utdrikningslag med masse opplevelser. Planen var at Rømma skulle rappellere ned fra Royal Garden i Trondheim.– Jeg tok på meg beltet, men jeg tenkte «dæven ta», sier Rømma, som trakk seg fra rappelleringa.

Deretter kjørte utdrikningslaget en rib over til Sørøya, som er ei øy som ligger i Fættenfjord i Nord-Trøndelag. Der ble det spilt paintball.– Jeg hadde aldri spilt paintball før. Det var dritkult, men jeg fikk et par kuler midt i skallen, ler Børge Rømma, som skal gifte seg med sin kjære Vibeke Grøtli Fossen 23. august.

Det var den kommende hustruen, manager Per Evjen i Too Far Gone samt Børges far som sto bak spøken på utdrikningslaget.

Se også: Iron Maiden-stjerne på besøk på Fosen