Ti forestillinger med Back to the 80's vol II

I dag er det duket for premiere på forestillingen Back to the 80's vol. II i Heimtun. Rissa Ungdomslag inviterer nok en gang til et gnistrende show med masse flott 80-talls musikk.

SMUGLERSPRIT er ikke alltid like lurt å drikke. Johannes spilles av Øyvind Nesdal, Erik Sunde er prest Godwin, og ambulansepersonellet er Jan Henrik Hassel og Erlend Buaune. 

Kultur

Etter at Back to the 60's, 70's og 80's har fått strålende mottakelse blant publikum er det nå klart for å se tilbake på andre del av 80-tallet.

For fjerde gang møter publikum blant andre postbudet Johannes og sønnen Litj-Johs som for øvrig ble både døpt og konfirmert i den første Back to the 80's forestillingen.

Denne gangen er handlingen blant annet lagt til Kvithyll og området rundt Fosen mek. Det blir også et glimt tilbake til forbudstida på 1920 tallet der Johannes sin bestefar og prest Godvins bestefar drev med storstilt spritsmugling.

Det er Sølvi J Dalen Lauvsnes som er manusforfatter og instruktør denne gangen også, og hun forsikrer at det historiske rammeverket rundt tekstene er riktig, men handling og innhold er løgn og fri fantasi. Anett Hjelkrem er koreograf og levende musikk blir det under ledelse av Anders Marøy.

Rissa Ungdomslag setter denne gangen opp 10 forestillinger. Lørdag er det premiere med påfølgende fest.