Nå er det sydenstemning på Fosen - se lesernes sommerbilder

Temperaturen tippet over 30 grader flere steder på Fosen lørdag. Her er et lite innblikk i hva leserne har gjort i varmen. 
Kultur

Har du vært ute i sola og tatt noen flotte sommerbilder? Del de med oss på Instagram med emneknaggen #fosnafolket eller send de til oss direkte på Facebook.

Se dette innlegget på Instagram

(Sommerferiesyssel) Soling i naustet i dag, og beising av tørt, lettsaltet altandekke. Fikk godt hjelp fra Victoria. Vi har revet det schtøgge, flassende rekkverket her hjemme - så nå slipper vi å male det, og vi sitter i pakt med plena. Begynner å se enden, på min form for "blomsterbed" og hagedam, selv om kanting på dam ikke er riktig på plass ennå. _____________________________ Working, and letting the sun kiss me! @9vaga_skyandviews9 #briefingfosen #fosnafolket #feriesyssel @adresseavisa #ferie @lory_norway @uniquenorway @ig_week_family @loves_united_scandinavia #hagedam @_look.at.me_norway @mynorway @jpgnorway @dreamynorway @thebestofnorway @ifri.no @norges_fotografer @ponds #garden #hage @terrasse #naust #døsvika #ørlandkommune

Et innlegg delt av Sunniva Døsvik (@sunnivadosvik)

Se dette innlegget på Instagram

På Uthaug #fosnafolket

Et innlegg delt av Åsa Karin Innstrand Aronsen (@aasakarin)

Buholmsråsa fyr badet i sol lørdag kveld.   Foto: Olav Kvam

Solnedgang i Bessaker lørdag kveld  Foto: Olav Kvam