Ulike musikere, forskjellig bakgrunn, hver sin gitar

Det blir både ekte og ærlig, lover musikerne som inviterer til konsert i Brekstad kulturhus fredag kveld.

Børge Rømma, Trond Helge Johnsen og Ronny Danielsen.  Foto: Sigrun Overland

Kultur

Når fire musikalske univers smelter sammen, blir man vitne til noe helt unikt. Noe vakkert, røft, ærlig og intimt er å skimte i horisonten. De velger selv å formidle seg, sitt og hverandre i en helt ny nedstrippet musikalsk drakt, reklamerer de med, de fire artistene.
Trond Helge Johnsen, Børge Rømma og Chand, inviterer til «Akustisk Nakenhet Vol 2».

Opprinnelig skulle også Børge Pedersen vært en del av firkløveret, men han er syk, og det blir i stedet hyret inn en gjesteartist. En artist som er hemmelig fram til konserten.

- Det er en artist som er godt kjent for alle på Fosen, opplyser arrangør Ronny Danielsen.

«The Highway men»

- Vi dykker ned i hverandres sanger, i tillegg blir det sanger fra andre artister. Faktisk på grensen til allsang, forteller Trond Helge Johnsen, og påpeker at artistene driver med mye forskjellig musikk til vanlig. Noe som gjør det ekstra artig å samles i en felles konsert.

- Vi er som en norsk versjon av «The Highway men», sier Børge Rømma.

- Repertoaret er veldig variert, mange folkekjære låter. En fin miks, påpeker Danielsen.

- Gåsehudfaktor

Første konserten firkløveret arrangerte i Olavshallen i april var utsolgt raskt. Nå er konserten lørdag, nesten utsolgt. På Brekstad fredag kveld er det billetter igjen.

- Dette er en fin gjeng. Her får publikum gåsehudfaktor og det blir intim stemning. Publikum kommer tett på artistene, lover Danielsen.

Gutta lover også et par nye realiser på konserten.

- Et levd liv

- Det blir en unik konsert, med en sjelden sammensetning av musikere. Litt levd liv i gjengen, og vi kommer med historier tilknyttet låtene vi synger, sier Johansen.

- Ærlig og ekte. Rett fra levra, lover Børge Rømma.