Øystein-konsert utsolgt på ti timer: – Helt sykt

Arrangementsansvarlig Christer Harøy har aldri opplevd maken til rift om konsertbilletter i kulturhuset.

Det at den første konserten ble solgt ut så fort er jo helt sykt. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje, sier Øystein Herkedal Hegvik (18) til Fosna-Folket.  Foto: Ina Marie Haugen

Kultur

Harøy ble mildt sagt overrasket da han så at konserten med Idol-vinner Øystein Herkedal Hegvik (18) i Ørland kultursenter 9. mars var utsolgt etter skarve ti timer.

445 seter

– Det er rekord. Vi har ikke solgt ut en konsert så fort her tidligere, forteller Harøy, som er arrangementsansvarlig i Ørland kommune.

Under konserten skal gullstrupen fra Brekstad synge Idol-låtene sine, i tillegg til noen nye låter. Som backingband har han med seg «The Husbands».

Ettersom 445 seter ble solgt ut på rekordtid, var det mange skuffede Øystein-fans som henvendte seg til Harøy med bønn om ekstrakonsert.

LES OGSÅ: Øystein om tida etter Idol: – Jeg kjenner på presset (F-F+)

Ekstrakonsert

– Vi spurte Øystein om det var mulig, og det var det heldigvis, sier Harøy.

8. mars er det altså duket til ekstrakonsert. Her er det fortsatt billetter ledig, men det varer trolig ikke lenge.

– Det er ikke umulig at også ekstrakonserten blir utsolgt. I løpet av én dag ble det solgt over 300 billetter, så det er virkelig stor interesse for Øystein. Dette er sannsynligvis også den første helkonserten han gjør etter Idol, sier Harøy.

Gleder seg

I skrivende stund er 340 billetter solgt til ekstrakonserten.

Hovedpersonen selv gleder seg til å synge på hjemmebane i Ørlands storstue.

– Jeg tror det blir en vanvittig fin opplevelse. Det at den første konserten ble solgt ut så fort er jo helt sykt. Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje, sier Øystein til Fosna-Folket.

Riften om billettene gjør at han gleder desto mer til å innta scenen, sier Idol-vinneren.

– God stemning

– Publikum kan forvente seg en variert konsert med Idol-låtene og noen nye sanger. Det blir god stemning. Jeg håper at alle får en fin opplevelse og vil komme på konsert med meg senere en gang, sier han.