Nå skal det selges klemmer igjen

De siste årene har det vært tradisjon med å selge gode klemmer på Brekstad for Fosengaven, dette kombinert med Lucia-sang.

Geir Yngve Hovde, Finn Olav Odde og Grete Eid Johansen under «klemmesalget» i fjor.   Foto: Erik Eikebrokk

Kultur

Lørdag er det klart for ny klemmerunde.

LES OGSÅ:
* Betalte 1500 kroner for to brett med egg – men det hadde sin grunn ...
* Pengene fortsetter å strømme inn - Fosna-Folket

– Skape juleglede

I fjor var det Geir Yngve Hovde, Finn Olav Odde og Grete Eid Johansen som tok runden, og som i løpet av et par-tre timer fikk inn hele 11.000 kroner. Til helga blir det stort sett den samme gjengen som skal gå, bortsett fra at Finn Olav Odde erstattes av Tina Marie Rødde Paulsen.

– Målet er ikke bare å få inn kroner til den gode saken, men også spre julestemning og skape juleglede, sier Geir Yngve Hovde.

Geir Yngve Hovde, som siden 2011 har vært initiativtaker og primus motor sammen med kona Anja Hovde, gjennomfører det store løftet i samarbeid med Ørland Sparebank og Fosna-Folket. I år er det Streetlight med Erlend Johannesen i spissen som blir mottaker.

135.000 så langt

Det har nå kommet inn 135.000 kroner til Fosengaven 2018. Austrått Bygg Fosen A/S og Isoenergi Fosen AS er to av bedriftene som har bidratt. De har begge gitt 5000 kroner hver, og oppfordrer andre om å gjøre det samme.

Torsdag 13. desember blir det intimkonsert ved Kystpikene på Brekstad med Morten Edvartsen og Hilde Jenssen. Den avholdes til inntekt for Fosengaven. Kommende uke skal også elevene ved Fosen videregående skole i Botngård gjennomføre sin OD-dag, Operasjon Dagsverk, som dette året er viet Fosengaven.

Kontonummer for Fosengaven: 4290.51.21000
Vipps: 539509