«Idol-mamma» Liv-Janne: - Jeg tror ikke han lider noen nød

Ørlendingen Øystein Herkedal Hegvik virker å være ustoppelig i Idol. Mor Liv-Janne mener sønnen blir godt ivaretatt av produksjonsteamet.
Kultur

Ingen bør bli overrasket hvis Øystein Herkedal Hegvik kommer seg til finalen i årets Idol på TV2. Øystein har imponert i uke etter uke, og ifølge fosningene i amfiet på H3 Arena på Fornebu sist fredag kan bare et uhell stoppe ørlendingen. På Fornebu fikk 14 fosninger oppleve en av sine beste musikalske opplevelser så langt i livet. De 14 hadde tatt flyturen til Oslo for å oppleve Idol «live». Her er ørlendingen Øystein Herkedal Hegvik en av hovedaktørene og han har stø kurs for den kommende finalen. I H3 Arena på Fornebu var det mange detaljer og hendelser som underholdte frammøtte og TV-tittere rundt om i de tusen hjem.