Sundsfjord har drevet med kunstformidling sia 1985, og han har etter eget utsagn stor interesse og glede av å holde på med det. Han synes det er ekstra artig å kunne stille ut på Stokkøya.

– Jeg er imponert over det fokuset de har på kunst og kulturopplevelser, så dette vil være en veldig god symbiose. Kunstnerne har også vært svært interesserte i å være med på denne utstillingen, og noen av bildene er det kun få eksemplarer igjen av, sier Sundsfjord.

Symbiose

Stokkøya Sjøsenter har ele tida hatt stort fokus på kunst og kultur. Blant annet har de hatt et flerårig samarbeid med Central St. Martin School of Art i London.

– Studentene der kan søke på et eget Stokkøya-stipend, og få en måneds arbeidsopphold her.  Det er veldig gøy at kunstinteresserte som Harald ønsker å samarbeide med oss, og det han har med seg er kunst av internasjonal klasse. Jeg gleder meg spesielt til å se de 7-8 bildene av Melgaard og Bjartnes, sier Torild Langklopp ved sjøsenteret. Dette er et samarbeid mellom to unge og internasjonalt kjente kunstnere, hvorav den ene er fra Trondheim.

Vernissage

Stokkøya Sjøsenter og Harald Sundsfjord inviterer til Vernissage lørdag 7. juli  i samband med åpninga av utstillinga. Der blir det bydd fram kunst av mellom anna Sigmund Olsvik, Sverre Bjartnes, Bjarne Melgaard, Nico Widerberg, Eva Langaas, Eva Laila Hilsen, Kåre Tvete og Elling Reitan med flere. Utstillinga vil være åpen alle dager til og med 26. juli.