2018-utgaven, den 26. i sitt slag, ble i så måte ikke noe unntak.

LES OGSÅ:* – Unge burde få sin egen spalte - Fosna-Folket* Sauene i Osen vil ikke lære seg trafikkreglene -Fosna-Folket* – Jeg er kry av sambygdingene over at vi får til dette -Fosna-Folket

– Plass til begge to

– Vi var litt ekstra spente i år på oppslutningen da den nye festi-valen på Stokkøy gikk samtidig. Vi fikk godt med besøkende, så det virker å ha vært plass til begge to, sier Kjell Petter Hestmo, som for sjuende gangen hadde ansvaret for programposten «Mesternes mester».

Tradisjonelt

Årets program var av det tradi-sjonelle slaget: Hyggekveld på Fjellheim Samfunnshus, familieshow, boder og aktiviteter, triatlonstafett, dansefest med «Fem lange» og «Sjuende far i huset» på scenen og selvsagt nevnte Mesternes Mester.

Osenhælja har fått en spesiell plass i mange hjerter.

– Dette har blitt en viktig treffsted for utflytta osinger og oss som fortsatt bor her fast. Det er mange som huker av denne helga i kalenderen, for å få med seg dette, forklarer Kjell Petter Hestmo.

Fra idrett til rock

Det går på rundgang lokalt hvem som får stå for arrangementet. Årets arrangør var Osen/Steindalen idrettslag. Til neste år blir det nystartede Osen Rockeklubb som skal ta seg av det hele.