Klubben ble stiftet i 1989 og huset lokale rockere og musikkinteresserte med øvingsrom og rockekonserter. Klubben ble aldri formelt oppløst, men av ulike årsaker ble driften lagt ned.

LES OGSÅ: Blåser nytt liv i rockeklubben -Fosna-Folket

– Pangstart

– Endelig er vi i gang igjen. Til helga får vi besøk av noen knallgode band som gir påska og den gjenoppstartede rockeklubben en pangstart med kjappe punkeriff, bredbeint rock og god stemning, sier klubbleder Mads Jørgen Astorsen.

Duoen FraMor skal spille både selv og sammen med gruppa Krafz. Fra Steinkjer kommer jentebandet med det lange bandnavnet «I like to tell men that they can't handle two things at the same time».

Astorsen håper bandene og konsertene tenner rockegnister, og inspirerer både ungdommer og voksne til å hive seg med og øve i band når de snart også skal gjenåpne rockeklubbens øvingslokaler.

For hele familien

Påskrock består av en gratis rusfrikonsert med åpen aldersgrense på ettermiddaget, og en kveldskonsert med 15-årsgrense og skjenkebevilling på Strand Ungdomshus i Osen. Duoen FraMor spiller på begge arrangementene. Duoen består av Frank Gjersvik fra Brønnøysund og Morten Elverum fra Vardø. De spiller egenskrevne låter med gode historier og mye godt humør i nordnorsk rorbu stil.

På rusfrikonserten skal bandet også gi tips om låtskriving, og fortelle om hvor artig det er å spille i band.

– Godt humør skal ligge i bunnen

På scenen pakkes duoens gladsanger inn i gode historier. Vokalist Morten Elverum mener godt humør skal ligge i bunnen av enhver konsert. Med glimt i øyet synger de for eksempel om eget magemål og dagens kroppshysteri i sangen «Sommerkroppen».

– Sangen handler om å ikke bry seg så hardt om å måtte trene og styre på for å få den kjedelige og slitsomme «sommerkroppen». Du er fin nok som du er. Nyt livet og kos deg!, er oppfordringen fra Morten Elverum.