Med konserten Jukebox har de tre plukket ut sine favorittlåter fra 1950-, -60-, og -70-årene. Det som vil bli framført bestemmes ut ifra hva som publikum stemmer på sine favoritter.

LES OGSÅ:* Tor Endresen topper plakaten -Fosna-FolketVivian Sørmeland synger Aguilera -Fosna-Folket

– Vi er en flott gjeng

Tor Endresen, som også opptrådte i Bjugn for en god del år tilbake, sier til Fosna-Folket at han gleder seg til å komme tilbake.

– Vi er en flott gjeng som er ute på turné som jeg trives veldig godt sammen med. Vi har det utrolig gøy sammen, sier Endresen som roser både Rune Larsen, Katrine Moholt og bandet som er med.

Tor Endresen begynte sin musikkariere på 1980-tallet, og var i en periode inne i mer fusionpreget musikk enn man forbinder ham med i dag. Han har hele tolv deltakelser i Melodi Grand Prix bak seg, hvorav en ledet til deltagelse i den internasjonale finalen. Gjennom den populære tv-serien Lollipop på NRK, startet samarbeidet med Rune Larsen som ble en suksess.

Rune Larsen, Katrine Moholt og Tor Endresen er klare for å opptre i Fosen. Foto: Pressefoto

– Trønderrock?

– Du kommer nå til trønderrock-land. Hva om noen ønsker seg en klassiker av Åge Aleksandersen?

(Latter)

– Nei, det skal jeg ikke våge meg ut på. Jeg opptrådte for ei tid tilbake med Åge Aleksandersen på et arrangement i regi av Leger Uten Grenser, og han er en nestor innen norsk musikk. Det er det ingen tvil om. Men trønderrocken framføres best av trøndere, medgir Tor Endresen.

Det er musikk fra 1950-tallet og tre tiår framover som vil stå i fokus for også showet i Bjugn.

– Var det i disse tre tiårene den beste musikken ble laget?

– Det er mer at vi da er inne i opphavet til den populærmusikken som lages den dag i dag, selve grunnformelen.

– Blir aldri lei musikken

– Dette blir en form ønskekonsert. Har folk i ulike deler av landet ulike ønsker på topp?

– Ja, det er faktisk noen forskjeller på hva publikum fra sted til sted har øverst på ønskelista. Jeg har akkurat vært med på TV2s Hver Gang Vi Møtes, og jeg vil framføre noe fra det.

– Du har turnert i flere tiår. Blir du aldri lei?

– Selve reisingen kan ta på, men vi er som nevnt en flott gjeng som mikser godt og det gjør det enklere. Å få spille og opptre for publikum blir jeg aldri lei, sier en opplagt Tor Endresen.

Moholt og Larsen

Katrine Moholt vil noen betegne som Norges store allsangdronning. I over ti år har hun ledet allsangen i «Allsang på Grensen», som er et av TV2s aller mest populære sommerprogrammer. I 2006 vant hun «Skal vi danse» på samme kanal, og var i flere år programleder for realityserien «Jakten på kjærligheten». Blant annet.

Rune Larsen har på sin side en musikkarriere som strekker seg helt tilbake til 1960-tallet. Han har ledet en rekke programmer både i radio og tv, og har sågar gitt ut to bøker. I 2001 fikk han Bjellesauprisen for sin innsats for norsk musikk med «Absolutt norsk».