Det har tatt av for denne trioen – og nå venter Fosen

Humortrioen Kveli Rånes Bremseth, hvor Arnt Egil Rånes opprinnelig fra Osen utgjør en tredjedel, opplever flere utsolgte hus når de nå har dratt ut på sin vinter- og vårturne.

Kultur

Allerede før første forestilling nærmet det seg 5000 solgte billetter. Turneen som startet i Namsos Kulturhus fredag for Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli.

LES OGSÅ:
* Arnt Egil lever ut artistdrømmen med og uten D.D.E. -Fosna-Folket
* Kveli Rånes Bremseth kommer til Fosen med nytt show -Fosna-Folket

Brein, Lein og Klein

Det er med showet «Det e itj størrelse det kjæm an på», at humortrioen nå fortsetter med å spre de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

– Seks av forestillingene er utsolgt og det er allerede satt opp ekstraforestillinger flere steder. Så langt er det 23 forestillinger på planen nå i vinter/vår, men det blir også en stor turne til høsten, opplyser Arnt Egil Rånes.

Allerede før første forestilling nærmet det seg 5000 solgte billetter for Kveli Rånes Bremseth.  Foto: Line Berre

 

Få biletter igjen

Til forestillingen i Bjugn kulturhus i Botngård 7. februar er det få billetter igjen. Rånes synes det er morsomt at de selger så bra.

– Helt ubeskrivelig moro synes vi. Vi gleder oss stort til å reise rundt for å underholde glade mennesker i bygd og by, sier Arnt Egil Rånes.

Startet i 2010

Det var et møte med humoristen Sveinung Kveli i 2010, som satte Arnt Egil Rånes på ideen om å få til et kroshow på Vingsand. Etter hvert ble søskenbarnet Sigmund Kveli med, hvilket ga opptakten til trioen Kveli Rånes Kveli. Etter at Sveinung Kveli brått gikk bort, ble trioen til Kveli Rånes Bremseth ved at Harald Morten Bremseth ble tatt inn. Med oppsettingene «Bygd for fart», «Det du ikke visste om trønderrocken», «Hipp Hipp Hipp» og et eget jubileumsshow for Rosenborg Ballklub, har det blitt mange en hikstlatter fra salene rundt om.

Mens Hans Rotmo bygde sitt univers rundt Vømmeldalen, er trioen i ferd med å bygge opp sin verden rundt et knippe med karakterer i bygdene Brein og Lein. Og mottakelsene rundt om har vært særdeles gode.