Aldri har man delt ut så mange høythengende priser på ett og samme arrangement i Åfjord. Det hele gikk i regi av Åfjord kommune, Åfjord Næringsforening og Åfjord Utvikling.

LES OGSÅ: Best på å feire seg sjøl -Fosna-Folket

470 festkledde

Ordfører Vibeke Stjern sydde det hele sammen for de 470 festkledde som hadde benket seg til for en helaften. I tillegg til alle prisutdelingene, ble det underholdning fra scenen. I form av sang ble den besørget av Kaja Lid, Live Svenning Larsen, Nina Edvardsen, Sangkoret HÅP, Kathrine Thomassen, Helle Kvernland og Andreas Tronga. Videre hadde den lokale humorduoen PetterKrestjan og Emmil sitt innslag, og vi fikk dertil en smakebit fra årets russerevy.

Uten mat og drikke duger som kjent ingen, og alt av førstnevnte var av det lokalproduserte slaget.

Prisvinnerne

Følgende priser ble delt ut:

KulturprisenVinner: Arne Hugdal.

HedersprisenStokkøya Sjøsenter og Bygda 2.0 ved Ingrid Langklopp, Torild Langklopp og Roar Svenning.

Årets ansattVinner: Lars Asle Larsen. (Per Ola By og Anita By var også nominert.)

Årets bedrift med omsetning inntil 5 millioner kronerVinner: Sport 1 Åfjord. (Fagervold Hobby AS og Kr. A.Tinnen eft. AS var også nominert.)

Årets bedrift med omsetning 5 – 10 millioner kronerVinner: Hageland Åfjord. (Egil A. Stjern Maskinstasjon AS og Nordalen samdrift var også nominert.)

Årets bedrift med omsetning over 10 millioner kronerVinner: Johs. J. Syltern AS. Refsnes Laks AS og Stjern AS var også nominert.

Årets medlemsbedrift i Åfjord NæringsforeningHer ble det to vinnere: Kuringen Bryggehotell og Sigrids Velvære. (AM Bygg var den tredje som var nominert.)

Årets lederVinner: Torunn Frønes. Hun var ikke selv til stede under utdelingen. (Lise Henriksen og Per Ola Johansen var også nominert.)

Åfjord kommunes frivilligprisVinnere: Anne Marie Aaknes og John Andreas Westrum.

Ungdomsrådets egen prisVinner: Alle trenere og ledere i Åfjord Idrettslag og Sportsklubben Stoksund. (Frode Edvardsen og Axel Frønes i tillegg til Lars Asle Larsen var også nominert.)

Årets gründerVinner: Joakim Grøtting. Han var ikke selv til stede under utdelingen. (Stokkøy Bryggeri AS og Stoksund hjemmeservice var også nominert.)