Nyttårskonsert med premiere på sammenslåingssuite

Søndag 21. januar er det klart for nyttårskonsert i Vanvikan samfunnshus i regi av Rissa og Stadsbygd Musikkorps.

Rissa og Stadsbygd Musikkorps samlet til øvelse til nyttårskonserten.  Foto: Privat

Kultur

– 2018 er korpsenes år, og dette vil vi markere med en stor nyttårskonsert. Samtidig er det umulig å ikke markere kommunesammenslåingen mellom Leksvik og Rissa under et slikt arrangement. Sammenslåingsprosessen og den nye kommunen Indre Fosen vil derfor få noe oppmerksomhet, sier Robin Rokseth.

LES OGSÅ:
* - Herre bli arti! -Fosna-Folket
* Tid for å lufte messingen -Fosna-Folket

«Sammenslåingssuite»

Hans Ole Rian har skrevet en egen «sammenslåingssuite» i anledning denne konserten.

–  Selv om kommunesammenslåingen får noe fokus, vil programmet være like fengende for deg som ikke bor i Indre Fosen. Musikken vil alltid være vårt felles språk på tvers av kommune- og landegrenser, framholder Rokseth.

Mange aktører

Stranda mannskor, Indre Fosen kulturskole og andre aktører skal også delta på konserten. Den vil bli krydret med korsang, pianoinnslag, sang og dans med elever fra kulturskolen i tillegg til solistiske sang- og instrumentalinnslag fra lokale aktører.

Kultursjef Kine Larsen Kimo skal lede publikum gjennom arrangementet.