Stephen Brandt-Hansen til F-F:

– Kanskje jeg blir fosning, jeg også

Skuespiller og tenorsanger Stephen Brandt-Hansen har opptrådt en rekke ganger i Fosen.

Arkivbilde. 

Kultur

Torsdag kommende uke skal han opptre i Åfjord kirke med pianist Trond Hustad. Forestillingen er en del av en juleturné , hvor blant annet Røros, Stjørdal og Trondheim står på planen.

LES OGSÅ:
* Jubileumskonsert med vakker ramme -Fosna-Folket
* Opptrådte med Stephen Brandt-Hansen -Fosna-Folket

– Jeg har falt for Fosen

– Hva er det med deg og Fosen – du har vært her en rekke ganger nå?

– Ja, jeg må medgi at jeg har falt for Fosen. Jeg har noen venner som har flyttet dit, som jeg misunner sterkt. Det er noe med naturen og sjøen, elementer av Nord-Norge. Å komme til Fosen sier jeg aldri nei takk til.

– Du kunne flytte hit …

– Ja, kanskje jeg blir fosning, jeg også, smiler Stephen Brandt-Hansen.

Også humor

På spillelista i Åfjord står sanger som «Himlen i min famn», «Little Drummer Boy», «Hallelujah», «Walking in the Air» og «O helga natt».

– Det blir en god del høytidsstemt, men også en del mer humoristiske innslag. Jeg vil i tillegg ha med mer nyskrevet musikk av blant annet Kari Iveland og Erik Hillestad, forteller Stephen Brandt-Hansen.