Det går i blått

Også i år står Galleri Empati bak ei kunstutstilling ved Ørland Kysthotell i forbindelse med Ørland Bluesfestial.

  Foto: privat

Kultur

Tematisk er den blå bluesen utgangspunktet.


– Her lar kunstnere seg inspirere av alt innenfor blues, - eller generelt fra alt som har med musikk å gjøre, stemninger, artister, låttitler eller rett og slett om det å stå på en scene, forklarer galleridriver Toril G. Oksvold.
Rita M. Lindberg fra Fauske stiller med flere aspiranter i mange utgaver, og til og med en sexy, temmelig lettkledd gitarist og komponist. Eva Berntsen står for bluesmotivet til årets festival og deltar også på utstillingen som står ut helga.

Utstillerne er: Rita M. Lindberg, Eli Stav, Aud Lilleengen, Grethe By Rise, Eva Berntsen, Kjersti Stokke, Aina Amalie Oksvold, Gunhild S. Berg og Toril G. Oksvold.