foto
Det var trangt om plassen inne i rorbua i Lofoten. Foto: Alexander Killingberg
foto
Den 6. mars i 1890 smalt det i Trollfjorden i Lofoten. Inne i "blindtarmen" var det svært mye fisk, men noen dampbåter sperret veien og nektet fiskerne adgang. Slikt blir det bråk av. Foto: Alexander Killingberg
foto
Elezeus får det tøft inne i Trollfjorden. Fra venstre er Pål Hasselvold i rollen som Kaneles Gomon, Stig Henrik Hoff i rollen som Elezeus Hylla og Kristoffer Sagmo Aalberg i rollen som Kristaver Myran. Foto: Alexander Killingberg
foto
Helge Jordal på scenen under generalprøven onsdag kveld. Foto: Alexander Killingberg
foto
Kristoffer Sagmo Aalberg og Mari Haugen Smistad. I stykket spiller de mann og kone. Marja var lite begeistret for at Kristaver satte livet på spill på Lofotfisket år etter år. Foto: Alexander Killingberg
foto
Stig Henrik Hoff og Kristoffer Sagmo Aalberg. Foto: Alexander Killingberg
foto
Kenneth Engen (t.v.) og Kristoffer Sagmo Aalberg i rollene som henholdsvis Lars og Kristaver Myran. Foto: Alexander Killingberg