Opptrådte med Stephen Brandt-Hansen

Søndag 13.desember, Luciadagen, var det mange som med stor forventning benket seg i Bjugn Kulturhus for å høre tenoren Stephen Brandt-Hansen.

Et knippe nydelige Lucia-jenter fra Bjugn og Ørland kulturskoler var ett av innslagene i konserten.   Foto: Birgit K. Moan

Brandt-Hansen har gjestet Bjugn flere ganger tidligere, og har mange tilhengere her. Han hadde med seg den meget dyktige pianisten Trond Hustad, som også har spilt i Kulturhuset sammen med Brandt-Hansen før.  Foto: Birgit K. Moan

Brandt-Hansen har gjestet Bjugn flere ganger tidligere,  Foto: Birgit K. Moan

Kultur

Han er en av Norges aller fremste tenorer, og har vært solist på de aller fleste av landets musicalscener. Også internasjonalt har han hatt store roller.

Ikke første gangen

Brandt-Hansen har gjestet Bjugn flere ganger tidligere, og har mange tilhengere her. Han hadde med seg den meget dyktige pianisten Trond Hustad, som også har spilt i Kulturhuset sammen med Brandt-Hansen før.

Nytt av året var et et lite kor som besto av sju flinke damer.

Lokale Lucia-jenter

Et knippe nydelige Lucia-jenter fra Bjugn og Ørland kulturskoler var ett av innslagene i konserten. Tittelen på  denne førjulskonserten var «I julens lys», og vi fikk høre mange godt kjente og noen mindre kjente sanger som hører julehøytiden til.

Den mektige "O, Helga Natt" som avslutning, satte oss i god julestemning, og publikum klappet fram et ekstranummer. Da fikk vi den kjente og kjære "Deilig er jorden", og det var et svært fornøyd publikum som gikk ut i vinterkvelden på vei heim.