Olsenbanden leverte varene til stor applaus

Rissa Ungdomslags teaterforestilling «Olsenbanden Junior på rocker`n» har blitt spilt for bortimot fulle hus siden premieren den 8. november.

Olsenbanden i sitt ess. Her går det rette vegen.  Foto: Vigdis Schei

Kultur

Torsdagskvelden var intet unntak.

Leverte

Nok en gang beviste teaterlaget at de kan levere. Cirka 30 aktører utfoldet seg og viste stor spilleglede i løpet av den vel to timer lange forestillingen fordelt på to akter.

LES OGSÅ: Fikk spille på hjemmescenen

Publikum lo av de mange sprelske påfunnene til Olsenbanden og co, de trampet takten til feiende musikk og ble berørt av vakker sang. Mange forviklinger til tross, det hele endte godt. Rettferdigheten seiret, og også denne gang tapte juksemakerne.

Lørdag siste

Lørdag er siste forestilling. En travel prøve – og spilleperiode vil da være over.

-Det har vært hektisk, men kjempefint, forteller Stian Berget, men det skal bli godt med en pause nå. Stian har vært med i mange oppsettinger i regi av Rissa Ungdomslag.  I høstens musikal har han rollen som Tommy, fetteren til Kjell. Og når Stian synger, lytter publikum.

LES OGSÅ: Et fyrverkeri av en reise

Rissa Ungdomslag feirer i år sitt 120 års jubileum. Alle som er og har vært engasjerte i lagets arbeid, kan være stolte av seg selv og prestasjonene til aktørene på og rundt scenen.