Rune Rudberg tok festen videre

Gikk på scenen etter Ole Ivars

Rune Rudberg Band holdt publikum i feststemning på Austrått. 

New Articles

Iført cowboyhatt og råtøff skinnjakke fikk dansebandkonge Rune Rudberg publikum i festhumør på Austrått Country & Dansefestival fredag kveld. Ikke engang enkelte regnbyger la en demper på humøret til mellom 800 og 1000 festivaldeltakere.

Tidligere på fredagskvelden hadde Ole Ivars sørget for at nye festivaldeltakere, mange godt voksne, fant veien til festivalområdet på Austrått Gård.

Dette er festivalens tredje år, de to første er det country og rootsmusikk som har vært varemerke. Fredag kveld så det ut til at satsingen på å bytte ut rootsmuiskken med veteranene fra danseband-scenen trekker et større publikum til festivalen. Morten Rosenlund, en av initiativtakerne til festivalen, slo fast at årets besøk ligger an til å bli det beste siden starten i 2011.

Vaktmannskap kunne fortelle om en kveld uten problemer på festivalen.

Lørdag fortsetter festivalen i de historiske omgivelsene på Austrått. På dagtid er det familiedag, med underholdning for de minste, åpen scene og konserter, før det lørdag kveld er duket for nok en brusende festkveld med flere band og artister på plakaten.