Bjugning med verdens største

Verdens største Route 66 USA skilt ble fredag satt opp i Trysil.
New Articles

Verdens største Route 66 USA skilt ble i helga satt opp i Trysil, i anledning verdens største Route 66 treff der 5000 var invitert.

Skiltet som er produsert av Fosen Tools på Brekstad er 6,66 meter høyt og koster 66.000 kroner å produsere. Treffet er åpnet for alle og er oppvarmingen til verdens største Route 66 turne – Norge på langs på 66 timer (effektiv kjøretid) som går fra Lindesnes til Nordkapp 12.juli til 3.august.

Initiativtaker til galskapen er verdens største Route 66 arrangør, det norske selskapet www.route66usa.info - som arrangerer treffet i anledning at de har blitt den eneste Route 66 arrangør i Norden som er godkjent av Harley-Davidson. Arve Stallvik fra Bjugn driver reiselivsbedriften.

Verdens største Route 66 skilt står utenfor Norges første Route 66 USA bar som ligger ved Radisson BLU Resort. Arrangørens egen Route 66 trubadur spiller Route 66 låter og den 66 cm brede Route 66 USA boken lanseres samtidig. Bygdas storspisere har ete-konkurranse når de prøver å klemme i seg ”manndomsprøven” - den 2,2 kilos stor TEXAS-biffen. Vinneren får gratis tur til Route 66 i USA.