Premierekveld med Stine Marie

I morgen kveld er det premiere for tv-serien Paradise Hotel, hvor Stine Marie Lothe Svendsen fra Bjugn deltar. Hun har også bodd i Åfjord og Roan. LES OGSÅ: - Æ ska ha det dritkult LES OGSÅ: Snarvisitt i tv-serien

TV-SERIEN fokuserer mye på kropp, og har blitt svært så omdiskutert. Foto: TV3 

DETTE er de som deltar i starten av serien. F.v: Cathrine (24), Stine Marie (20), Tine (23), Victoria (20) og Karoline (20). Foto: TV3.NO 

THERESE Adsen Aanonli (23) fra Lysøysund i Bjugn deltok i fjor. Foto: TV3 

New Articles

En uke etter premieren på Farmen fra Tranøya i Bjugn på TV2, er det klart for bjugnjenta Stine Marie Lothe Svendsen i tv-serien Paradise Hotel på TV3.

Stine Marie har også bodd i Åfjord og Roan. I dag jobber hun i Trondheim som teamleder i et teleselskap og som bartender.

Til adressa.no forteller hun at hun valgte å melde seg på realityserien en dag hun kjedet seg i lunsjen på jobb. - Jeg synes det var kjempekult å se på i fjor og fikk lyst til å være med, sier hun. Videre sier hun at hennes mor synes bare det er kult. - Og blir jeg kjendis får jeg bare ta det som det kommer.

Reality-serien spilles inn i disse dager i Mexico, og har premiere i morgen, - 8.mars.

Til adressa.no vil hun ikke røpe om det blir noen romanser, men sier ærlig at hun er åpent bifil.

Fakta om Paradise Hotel
Paradise Hotel er en amerikansk virkelighetsdramaserie som først ble sendt på TV-kanalen Fox i 2003. Siden da er rettighetene til konseptet solgt til flere land, blant andre Danmark og Sverige. En norsk versjon av serien ble spilt inn av TV3 i januar og februar 2009, med glamourmodellen Triana Iglesias som programleder. Sendingene startet 9. mars 2009 og gikk på ukedagene fra mandag til torsdag.

I realityserien skal en gruppe single mennesker, som bor på et luksushotell, konkurrere om å bli på hotellet lengst mulig. Forutsetningen for å få bli med videre i serien, er at man finner en partner av det motsatte kjønn som vil dele hotellrom med seg den kommende uken. Om en deltager ikke klarer dette må vedkommende flytte inn på det såkalte solorommet, og har en uke på seg til å overtale en annen deltager til å bytte. Hver uke må én eller flere deltagere forlate serien etter en såkalt parseremoni, og nye deltagere sjansen til å komme til «paradiset». Forutsetningene forandres underveis, og deltagere og seere får flere overraskelser i løpet av serien. Det er opp til hver enkelt hvor langt man er villig til å gå for å få bli værende.Vinnerene i første sesong ble Petter Pilgaard og Benedicte Valen som delte en pengepremie på 300.000 kroner.

Kilde: Wikipedia