Ny administrerende direktør

Geir Tore Leira er i dag ansatt som ny administrerende direktør i Innherred Renovasjon.

Bilde: Geir Tore Leira ønskes velkommen som ny administrerende direktør i Innherred Renovasjon av konsernets styreleder Håvard Okkenhaug (t.v.). 

New Articles

Han tiltrer stillingen 1. januar 2010. Geir Tore etterfølger dagens administrerende direktør Per Jarle Eriksen, som har ledet selskapet i nesten samtlige av Innherred Renovasjon sine snart 25 år. Eriksen ønsker nå å trappe ned før han etter hvert går over i pensjonistenes rekker.Geir Tore Leira er 40 år gammel og kommer fra stillingen som markedssjef i Retura IR AS. Han har lang ledererfaring fra sin tidligere jobb som trener for eliteklubben Levanger Håndballklubb (LHK). Han er utdannet lærer og er i ferd med å avslutte sin mastergrad i kunnskapsledelse ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.Innherred Renovasjons styreleder, Håvard Okkenhaug, er meget fornøyd med valget av ny administrerende direktør.

– Jeg ser fram til at Geir Tore skal føre Innherred Renovasjon videre. Med sterke lederegenskaper og stort engasjement har han de beste forutsetninger for å lykkes, sier Okkenhaug.Geir Tore Leira bor på Levanger, er gift og har to barn.