Utfordrer kunstnere

Seks kunstnere fra Fosen bidrar nå med bilder til inntekt for hjelpeorganisasjonen Streetlight. LES OGSÅ : Har reddet livet til mange gatebarn

DETTE er ett av bildene som vil bli lagt ut for salg. Kunstner er Toril Oksvold fra Ørlandet, som nå utfordrer andre kunstnere i Fosen til å bidra med bilder. 

New Articles

- Jeg utfordrer alle kunstnere til å være med å bidra til å hjelpe gatebarna, sier Toril Oksvold, maler og eier av Galleri Empati på Opphaug, som er en av seks kunstnere som har gitt bidrag til Streetlight. Salget starter i forbindelse med veldedighetsarrangementet i Bjugn kulturhus nå på søndag. I etterkant vil bildene stilles ut både i Bjugn og på Ørlandet. Eksakt hvor vil bli nærmere avklart fredag.

Kunstnerne som har gitt bilder så langt, er Elin Hovde, Aud Lilleengen, Toril Oksvoll, Anette Kappler, Magne Sandøy og Martin Rasch. I tillegg til disse bildene vil det legges ut flere fotografier av gatebarna i byen Tacloban som Streetlights barnehjem ligger.Hvis det er flere som ønsker å bidra med kan en ta konatkt med lederen for Ørland - Bjugn kunstforening, Nina Gjølgasæter.