Bak trommene etter 25 år

Trosset smertene og spilte sammen med Zebastian på Fosen Allstar lørdag kveld.

Zebastian spilte på Romy, Brekstad, på Fosen Allstar-kveld lørdag 

Torbjørn Olden i fullt driv etter over tjue års pause. 

New Articles

Torbjørn Olden var tilbake bak trommene etter nesten 25 år. Han har holdt på lidenskapen for trommer og musikk på tross av ei helse som har hindret ham i å spille. Lørdag trosset han smertene i leddene og spilte som aldri før. Det skapte glede for de både på og utenfor scenen.

Igjen fyltes Romy på Brekstad hotell. Gamle stjerner fra ulike band på Fosen har gjentatte ganger spilt på Fosen Allstar sine kvelder. Rundt midnatt hadde hele 160 personer tikket inn, enten på eller forran scenen. Denne gangen var det Zebastian som stor for tur. De stilte med hele fire ulike besetninger i løpet av kvelden.

Vi spør Olden om han husker hvordan han hadde det da han var med å spilte den gangen for over tjue år siden. Han minnes en spillejobb på Selva. Da måtte han til legen å tappe knærne dagen etter. Men Olden er like lidenskapelig glad i trommene som før.

- Om jeg får det til, så blir jeg å finne i en kjeller bak trommene, smiler han like før han går på scenen.

- Det er artig. Musikken er flott. Jeg er frøktelig glad i å spille trommer. Ja æ liiike det, stråler han før han igjen skal på scenen. Det gjorde publikum også. Gulvet fyltes og det svingte sannelig godt inn i de små timer.