Klart for skøyte NM - atter igjen

Falken skøyteklubb fra Trondheim står som arrangører. Se også: Sportsnyheter for Fosen

Gode krefter står sammen. Arrangørene fra Falken var i Bjugn for å planlegge de siste praktiske detaljene sammen med de lokale fra både skøyteklubb, frivillige og kommune. 

New Articles

BJUGN: Da er det tid for NM i Fosenhallen igjen.

Onsdag kveld møttes gode krefter fra både Falken, Bjugn/Ørland skøyteklubb, komiteen for NM på skøyter allround, Campus Fosen og Bjugn kommune for å planlegge praktiske detaljer som må være på plass under NM Sprint på skøyter som går av stabelen i helga.

Uka før jul så arrangørene fra Falken at de kanskje ikke hadde den isen som var nødvendig for å gjennomføre mesterskapet. Da var ikke veien lang til Bjugn og Fosenhallen. Det ble raskt bestemt at mesterskapet skulle flyttes fra Trondheim til Bjugn.Alt på plass

Med fersk erfaring fra skøyte NM allround i desember, er bjugningene i godt sig. De bretter opp ermene til ei ny økt også denne helga. Det er nær 150 frivillige som stiller opp også denne gang. Hele 90 løpere skal delta på sprint NM, mot rundt 50 på mesterskapet før jul. Det er mange detaljer å tenke på. Vekslepenger, matservering til både utøvere og frivillige, annonsering, billetter, vakter, parkering, lydanlegg og mer til.

Alle skal både sove og spise. Alt skal fungere, og alt er på plass, skal vi tro planleggerne.

- Nå er det opp til publikum å stille opp for at dette skal bli en flott fest, sier en forventningsfull konstituert daglig leder for Campus Fosen KF, Ådne Røkkum.