Første banerekord klar i Fosenhallen

BJUGN: I Fosenhallen ble i dag, fredag, de første uoffisielle testløp for både landslagseliten og lokale løpere avholdt. Les også: Forsmak på skøyte-NM - Fosenhallen er helt fantastisk!
New Articles

Nå er både 500-meter og 1500-meter avsluttet, og Mikael Flygind Larsen fra Holmestrand og Botne skøyteklubb, brukte kortes tid på den korteste distansen - 38,13 sekunder. Beste lokale løper på 500-meter var Ingvild Hellem fra Bjugn, på 46,38. På 1500-meter var det Håvard Bøkko fra Hol idrettslag som gikk av med seieren med tiden 1.52.49. Her kom Mikael Flygind Larsen på andreplass med tiden 1.53.55. Beste trønder på denne distansen var Torjahn Håbjørg på tiden 2.07.96

Fredag formiddag var Fosenhallen fylt opp av store og små. Første testløp i den nye skøytehallen er avviklet. Landslaget har trent der i vel en uke, og nå var det tid for å teste både isen og prestasjoner. Arrangørene har prøvd ut ulike temperaturer på isen, og i dag er den på det aller kaldeste, nemlig 7 minusgrader. Hele 22 løpere fra alle nivåer deltok i løpene.
- Dette fugerer veldig godt, sier Knut Hellem til Fosna-Folket rett etter at løpene var gjennomført.
- Vi er kjempefornøyd, sier han lettet, og gleder seg til NM i desember.