Landslagstrener Peter Mueller:

- Fosenhallen er helt fantastisk!

FOSENHALLEN: Uttalelsen kommer altså fra den norske landslagstreneren på skøyter Peter Mueller, som er fra seg av beundring for hva et lite lokalmiljø som Bjugn har klart å få til med denne hallen.

FARGEKLATT: Norsk landslagstrener på skøyter Peter Mueller, skryter hemningsløst av Fosenhallen og de lokale heltene som har jobbet nærmest dag og natt for å få denne hallen opp å gå. Han ønsker seg mer enn gjerne tilbake igjen. 

New Articles

Landslaget på skøyter med Mueller i spissen er nemlig i disse dager på treningssamling i Bjugn og stortrives. Samlingen som varer ei uke blir for øvrig avsluttet neste fredag.

- Hallen er rett og slett helt fantastisk! Helt utrolig. Her går det an å gå på skøyter, spille ishockey og sparke fotball samtidig. Dette klarer de ikke å få til i Oslo en gang som er en storby, men et så lite sted som Bjugn får det til. Jeg har hørt om dugnadsånden for å få til dette, og alle de timene de har jobbet. Det er meget beundringsverdig, skryter fargeklatten i norsk skøytesport Peter Mueller. Interesserte fosninger bør følge ekstra godt med på sportsrevyen på NRK søndag kveld, for da kommer et innslag fra samlingen i Fosenhallen.