Ble passasjer 10.000

ØRLAND: Kjell Hoff fra Ørlandet har fått en gratistur til Aalborg i Danmark for to personer etter at han forleden ble passasjer nummer 10.000 på Air Norway-ruten mellom Ørland og Gardemoen.

KJELL HOFF (f.v) forteller at han er glad i å reise, sånn at han derfor ble glad for reisen til Aalborg som ble utdelt av Snorre Hvitsand. 

New Articles

-Jeg har ikke vinnerlykke så dette er overraskende. Og jeg er glad i å reise så dette var artig, forklarer han. Hoff er leder av Værtjeneste-kontoret på Ørland hovedflystasjon og reiste i tjenesteøyemed da han ble notert med det magiske tallet. -Ja, denne gangen var det faktisk det, men jeg reiser også en del privat, sier Hoff.50.000 kroner mer
Snorre Hvitsand, styremedlem i Air Norway, kan samtidig meddele at det går bedre og bedre med flyselskapet. -Vi har litt økning i belegget sånn at det går nærmere en balanse, fastslår han.Hvitsand kan for øvrig glede seg over at også kronekursen går den rette veien for flyselskapet. Driftskostnadene faktureres i norske kroner og betales i danske kroner fordi operatøren av flyene, North Flying i Aalborg, er et dansk selskap. Dette betyr at en sterk krone kan bidra til penger i kassen for selskapet. I mai betydde dette for eksempel omlag 50.000 kroner, et stort beløp for det lille flyselskapet.

Bedre og bedre
Air Norway signerte for øvrig på en fornyelse av kontrakten med Forsvaret, en avtale som betyr høyere pris enn tidligere. Forsvaret har over 50 prosent av belegget i flyselskapet.Les mer i vår pdf-utgave eller i vår papiravis.