- Helt utrolig

Nora Foss Al-Jabri var helt fra seg av glede etter at hun gikk videre til den norske finalen i Oslo Spektrum.

FOTO: TERJE DYBVIK 

New Articles

- Det går ikke an å beskrive hvordan det føles. Dette er helt sykt, sier 15-åringen til Fosna-Folket.

Seieren kom overraskende

Minuttene og sekundene før programleder Marte Stokstad offentliggjorde vinneren føltes som en eveighet for Nora.

- Jeg husker ikke hva jeg tenkte. Jeg følte opptredenen min gikk kjempebra, men jeg ante ikke hvordan det skulle gå, forteller Nora. Hun fikk flest stemmer av alle i delfinalen på Ørlandet. Med sitt MGP-bidrag "Somewhere Beautiful" viste hun nok at gang at hun rår over en enorm stemmeprakt.  15-åringen fremsto trygg og erfaren under sin opptreden.  Det så ikke ut som noe kunne stoppe henne. «Somewhere Beautiful» er en rolig pianobasert låt med stryk i bakgrunn. Nora geleidet publikum og tv-seere igjennom på imponerende vis. Vakkert, stilfullt og tåredryppende.

- Telte sekunder

Reidun Sæther fikk den siste finalebilletten og mottok tredje mest stemmer i kveld. Hun har slitt med stemmen i lang tid, og var naturlig nok svært nervøs da hun sto på scenen under kveldens show.

- Jeg kom videre mot alle odds. Dette er helt fantastisk. Jeg har aldri vært så nervøs noen gang. I kveld var det bare meg, ingen jeg kunne støtte meg på. At jeg kom videre viser at folk har tro på kjærligheten, sier hun og sikter til låten hennes som heter "High on love".