Fosen delt om mobbing

Tidligere i år inviterte Regjeringen alle landets ordførere til å undertegne ”Manifest mot mobbing”. Ikke alle Fosen-ordførerne har skrevet under.
New Articles

Så langt har 280 kommuner fulgt oppfordringen.

I Fosen har Ørland, Rissa, Leksvik, Roan, Osen og Mosvik skrevet under på dette manifestet. Bjugn og Åfjord har ikke skrevet under.

Alle kommuner som har undertegnet Manifest mot mobbing inviteres til å vise kortfilmen ”Et rom uten utsikt”, som et konkret tiltak. Noen kommuner har allerede på plass en del tiltak, men disse kan alltid styrkes. Andre har dessverre ingen, og får nå tilbud om et tiltak som de kan iverksette.Genesis Film skal produsere filmen ”Et rom uten utsikt” som baseres på den sanne historien om ei ung jente som ble mobbet. Hun utviklet spiseforstyrrelser, drev med selvskading og utviklet alvorlige psykiske lidelser. 10 år på psykiatrisk tvang fulgte. Hun var sterkt utagerende og en store fare for seg selv. Mot alle odds nådde et medmenneske inn til henne. Ord og handlinger har konsekvenser. De kan skade eller helbrede. En autentisk kortfilm som bryter tabuer, skildrer det helvete mobbing kan føre til og håpet om en vei tilbake til et fullverdig liv igjen.Filmen er foreløpig under produksjon og vil være klar til visning i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse i oktober 2012.Inger Lene Stordrange skal ha regi og Linda May Kallestein er manusforfatter og produsent.