Ukas turtips: Ekspedisjon i nærmiljøet

Det lir sakte, men sikkert mot sommerferie. I hverdagen er det lett å drømme seg til skog og fjell med storsekken, teltet og fiskestanga. Tilbake til tidligere langturer som bød på gode opplevelser i flott natur og kanskje også hvor storfisken lot seg lure?

Kveldens camp. Fisken er spist og bålet spraker i den milde sommernatten.  Foto: Kai Remi Stoum

New Articles

Ekspedisjon står det og med det er det fort gjort å tenke vidda, nasjonalparker og lignende. Det er jo flott det, men hvorfor ikke ta det i hjemlige trakter en gang i ny og ne også? Vi har det tross alt på Fosen også, muligheten til å komme seg ordentlig bort fra støy, kjas og mas. Anledningen til å vandre i flere dager gjennom fjellet før du kommer ned til sivilisasjonen igjen. Mefjellområdet er et godt eksempel på det, og det finnes flere andre områder med kjempemuligheter rundt omkring.