Takk til deg som har besøkt oss i år

I dette rare året har Roret Ørland kulturforetak forsøkt å gjøre hverdagen og livet litt bedre for deg og våre innbyggere. Med gode opplevelser, latter og alvor. Takk for at du har vært tilstede.

Daglig leder i Roret Kulturforetak KF, Hanne Falstad.  Foto: Emilie Sofie Olsen

New Articles

Sitter her og kjenner på en takknemlighet, og nynner på Cliff Richard’s berømte julesang «mistletoe and wine», der teksten «A time for living, a time for believing» gir meg perspektiver på at det er en tid for å leve og en tid for å tro.

Roret Ørland kulturforetak har nå eksistert i ett år. Rett etter at fire virksomheter i tidligere Bjugn og Ørland kommune ble til Roret, stengte vi ned all virksomhet da pandemien kom over oss. All aktivitet lå brakk. Sammen med gjengen i Roret lurte vi på hvordan vi skulle holde skuta flytende. Nå var det viktigere enn noen gang å ha fokus på utvikling og jobbe sammen. “Hva kan vi gjøre for våre innbyggere?» «Hvordan kan vi utvikle kommunen vår som vi er så stolt av?». Dette var spørsmål vi spurte oss. For å innfri har vi i Roret jobbet godt etter samarbeidsmodellen til Ørland kommune – IKON, der vi allerede har sett effekten av samhandlingen mellom idrett, kultur, offentlig forvaltning og næring. Dette for å gi nettopp deg og dine gode opplevelser innen idrett og kultur. Vi hadde stor suksess med reiselivssatsingen i sommer, i tett samhandling med Ørland kommune og næringslivet. Oppfordrer deg til å sjekke ut www.orland.no

Det å evne å være nytenkende og samle kompetanse på tvers i en slik situasjon viser hvilken styrke og kompetanse ansatte i Roret har.

Nynner fortsatt på Cliff Richard’s sang og med teksten «It's a time for giving, a time for getting», «A time for forgiving, and for forgetting». Teksten forteller oss at det er en tid for tilgivelse og for å glemme, det er en tid for å gi, og en tid for å få.

Takk til dere som har benyttet våre tilbud og tjenester. Vi håper å se deg og dine igjen i 2021.

Med ønske om en fredfull jul og et spennende nytt år fra oss i Roret. Hanne, daglig leder.