Koronafri sone: Se hva de utflyttede fosningene gjør nå

Gikk du glipp av disse reportasjene fra tidligere i vinter?

Rita Westvik i sitt hjem på Jeløy i Moss.  Foto: Kjell Dahle

New Articles

Fosna-Folket har i vinter hatt en serie om utflyttede og kjente fosninger. Hvis du gikk glipp av dem - her har vi samlet dem for deg:

TV-profilen Rita Westvik fra Fevåg satte Fosen på kartet allerede tidlig på 1980-tallet. Hva hun gjør nå, kan du lese her. - Jeg husker folkene først og fremst, sier Westvik til Fosna-Folket om oppveksten i Fevåg.

Richard Sundet fra Stokkøya vokste opp med en levende motor- og bilinteresse fra han var liten pjokk. Hvilken toppjobb han har fått hvor han kan bruke interessen sin, kan du lese her. - Det var i garasjen til «fatter’n». Jeg var vel tre år da interessen kom, sier Sundet om oppveksten i Åfjord.

Leif Forsell fra Verrabotn gikk av fra jobben som departementsråd i Landbruksdepartementet fredag før påske. I jobben har han hatt ansvar for et titalls jordbruksoppgjør. - Vi drev mye med idrett og hadde tro på oss selv, sier Forsell om oppveksten i Verrabotn.

Øyvind Svenning fra Stokkøya fikk oppleve guttedrømmen i nordisk toppfotball, helt til en skade ødela for overgangen til en europeisk toppklubb. - Jeg har mye å takke oppbakkingen hjemmefra for, sier Svenning til Fosna-Folket om oppveksten i Åfjord.