Vil grave seg et levebrød

Indre Fosen Entreprenør As er et nytt firma med base i Leksvik.

Her er Indre Fosen Entreprenør As i arbeid med å legge fiberkabel i Skaugdalen.  Foto: Privat

New Articles

Bak nyskapningen står Thomas Pedersen og Ole Christian Hovstein, henholdsvis daglig leder og styreleder. De har begge flere års erfaring fra entreprenørbransjen.

- En fin start

- Foreløpig leier vi oss ut til andre firma. Nå arbeider vi med å legge fiberkabel i Skaugdalen i Rissa. Det er en fin start for oss. Planen er at firmaet skal bli noe å leve av, sier Hovstein som også er gårdbruker.

Folk og maskiner

På sikt håper han at de både kan kjøpe egne maskiner og ansette folk.

- Vi vet at det skal noe til for å lykkes i denne bransjen. Både jeg og Thomas har arbeidet i firma som har gått konkurs. Vi vil ha en forsiktig start, og vi må være sikre på at dette er liv laga før vi kjøper egne maskiner. Kanskje kan vi få nok oppdrag så vi har arbeid til et par-tre «kailla», sier den ferske entreprenøren i Leksvik.

LES OGSÅ: - Dette er vi kjempeglade for