Her finner Iren alt til garderoben

 Kvalitet, service og hyggelige priser:

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Esprit

Font

Norges eneste Esprit-butikk ligger i Åfjord. Her finner du kvalitetsklær til hyggelige priser, og ikke minst en betjening som ser deg og dine behov. For Iren er dette gull verdt!

Høy kvalitet på klærne, personlig service og bredt utvalg til både herre og dame høres kanskje ut som en dyrere luksusbutikk, men det trenger ikke koste skjorta. Hos Esprit på Parken kjøpesenter i Åfjord får du alt dette, og litt til!

– Når jeg skal handle klær i butikk er kvalitet, materialbruk og service veldig viktig. I tillegg må prisen stå i stil til det du kjøper, og hos Esprit blir jeg alltid fornøyd, forteller Iren Gilde.

Hun har vært kunde hos Esprit i Åfjord siden de først åpnet, og setter stor pris på at den lille bygda har et så bredt utvalg kvalitetsklær tilgjengelig gjennom Esprit. Det at servicen er så tett og personlig, samtidig som prisene er hyggelige, er et stort pluss.

– Jeg velger dem på grunn av kvaliteten og servicen de tilbyr. Det er en del kjedebutikker jeg unngår, fordi plaggene ofte blir dårlig etter bare et par vask. Men den største grunnen til at jeg handler hos Esprit, er de ansatte, forteller Iren.

– Lisa og resten av gjengen er utrolig dyktige! De kommer alltid med tips og råd til hva som kan matche sammen. Ofte låser man seg litt fast til én stil, men da er de dyktige til å komme med nye forslag som utfordrer deg litt på dette, forklarer hun.

Farger og liv i fokus

Lisa Hegvik er butikksjef hos Esprit-butikken i Åfjord, og forteller at konseptet til butikken skal være enkelt, behagelig, og at man skal føle seg bra. Dette støtter Iren varmt.

– Jeg handler mest hverdagsklær som gensere og bukser hos Esprit, men den siste tiden har de også fått inn mange fine sommerkjoler i flotte mønster, så da blir det jo litt av det også, ler Iren.

Lisa ler med, og forteller at det er nettopp det Esprit skal være, – fargeglad, livlig, men også hverdagslig og avslappet.

– Esprit er en konseptbutikk som finnes i mer enn 40 land, men her i Åfjord finner du faktisk Norges eneste. Siden butikken er ukjent her til lands, tror jeg mange kanskje tenker at vi er dyrere enn vi er. Mange blir positivt overrasket første gang de handler her, smiler Lisa.

For til tross for at Esprit setter kvalitetsvarer med naturprodukter slik som ull, lin og bomull høyt, har de et prisnivå som er innenfor de flestes budsjetter.

– Hos oss kan du finne basic-plagg som t-skjorter til 100-200 kroner, og finkjoler for 1000-1500 kroner. Siden produktene våre har høy kvalitet, oppleves de nok som veldig eksklusive, forklarer hun.

Fin til fest og til hverdags

Esprit har to faste hovedkolleksjoner til enhver tid: Casual og Collection. Gjennom årene har butikkjeden hatt mye fokus på farger og mønster, men de siste årene har det kommet mer nøytrale basisplagg.  

– Hver måned får vi nye klær til våre to kolleksjoner. Casual er klær med en renere og mer avslappet hverdagsstil, mens Collection er mer pyntet, men også innen hverdagslooken, sier Lisa.

– Det er Casual vi får inn mest av, noe som også er det folk flest ser etter når de handler her. Vi har et stort utvalg innen jeans, t-skjorter, gensere, skjorter og andre klær til hverdagen for både mann og dame, legger hun til.

Kvalitetsklær med bærekraft

En stor del av klærne som produseres hos Esprit er økologiske, eller laget av økologiske materialer. Det benyttes mye naturmateriale, slik som lin, ull, og bomull, i tillegg til økologisk viskose. Dette bidrar til å gjøre klærne mer holdbare, både med tanke på bruk, men også for miljøet.

– Fordelen med å kjøpe kvalitetsklær er mange. Den største fordelen er nok levetiden på plagget. Det er mer slitesterkt og har lang holdbarhet. Med riktig behandling av klærne med tanke på bruk og vask, kan man ha plagget i mange, mange år, forteller Lisa.

Hennes beste råd for å ta vare på kvalitetsplaggene er enkelt: Følg vaskeanvisningen på merkelappen.

– Det handler rett og slett om å gi klærne den behandlingen de trenger. Så lenge man gjør det, vil man slippe nuppete gensere og bukser som faller ut av fasong. Men det viktigste av alt når det kommer til vask av plagg er: Aldri bruk tøymykner!

Kom innom for en hyggelig handel

Iren Gilde har alltid sine beste kundeopplevelser når hun handler hos Esprit, og forteller at Lisa er en av de beste butikkansatte hun kjenner. Her får hun alltid hjelp til å finne rett størrelse, sette sammen nye antrekk, og gode råd til hvordan plagget skal vedlikeholdes.

– Jeg har til og med fått lov å komme innom etter stengetid for en liten shopperunde, og det tror jeg ikke mange andre butikker ville tilbudt, forteller Iren.

Lisa smiler, og forteller at det betyr mye for dem å kunne yte litt ekstra service til stamkundene sine.

– Vi strekker oss alltid etter å gi kundene våre den beste servicen. Uansett hvilke behov du måtte ha, står vi klare for å gi deg akkurat den hjelpen du trenger. Hos oss skal det være fint, behagelig og gøy å handle klær, og vi ønsker velkommen innom, avslutter Lisa med et smil.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font