Her finner du Åfjords største utvalg innen barnesko

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Skoringen - Parken kjøpesenter

Blinkesko, cherrox eller sandaler? Et godt tilbud i lokalområdet er viktig, og derfor satser Lisa på et stort utvalg barnesko i sin skobutikk på Parken kjøpesenter.

Det er mye å tenke på når man skal kjøpe nytt fottøy til barna, og mange syns det kan være utfordrende å finne riktig størrelse når foten vokser fort. Lisa Hegvik er butikksjef for Skoringen på Parken kjøpesenter, og har solid kunnskap når det kommer til å finne gode sko til barna.

– Det er viktig å tenke på hvordan barnets fot ser ut. Har de høy eller lav rist? Er de smale, eller litt bredere? Dette er ting som vil påvirke hvilke sko-modeller som passer best for ditt barns føtter, forklarer hun.

Skobutikken til Lisa har det største utvalget innen barnesko i Åfjord, og da er et bredt og variert utvalg essensielt.

 – Jeg har selv små barn, og merker hvor mye det betyr for oss å ikke måtte reise inn til byen for å kjøpe nye sko hver gang de vokser i føttene, smiler Lisa.

Det skal være gøy å prøve sko!

Mange kan kanskje kjenne på et ekstra tiltak for å finne sko til de minste. Barna mister fort interessen, blir lei og det blir trykket stemning. Dette kjenner også Lisa til, og derfor har de et utvalg som skal være innbydende for barna. Fargerike sko med glitter, blinkelys og lyn gjør skoprøvingen til en lek.

– For å finne en god sko er det viktig at barna er med for å prøve. Derfor tar vi inn litt mer gøyale sko, som gjør det kult og morsomt å prøve flere typer, forteller hun.

– Noen ganger kan man bruke litt tid på å finne en sko som sitter godt, og da er det en fordel at de ikke blir lei etter første sko, legger hun til.

Slik finner du rett størrelse

Barneføtter er like forskjellige som de voksnes. En sko kan passe fint i selve størrelsen, men om foten er bred, og skomodellen er smal, kan barnet oppleve skoen som for trang. Når kunder kommer til Skoringen på Parken kjøpesenter starter derfor de ansatte ofte med å ta mål av føttene til barna.

Et annet triks Lisa og resten av de ansatte ofte bruker er å ta ut innersålen på skoen. Ved å la barnet stå rett på denne, ser man enkelt om det er nok plass til å la foten vokse litt til.

– Luft i skoen er ikke bare nyttig for å ha plass til vekst, det hjelper også med lufttilførsel for foten, sier Lisa.

Små barn svetter nemlig mye gjennom føttene de første årene, og dette kan gjøre skoen både klam og kald dersom størrelsen ikke gir litt luft.

– Større barn trenger også en liten centimeter å gå på, men det handler mer om å gi foten plass. Etter hvert som barna blir eldre, reguleres svettingen gjennom hele kroppen, ikke bare føttene, forklarer hun.

Finn riktig sko til hver sesong

Nå som våren er her, og sommeren rett rundt hjørnet, er det mange som begynner å lete frem litt lettere tøysko til store og små. Noen vil nok oppleve at skoene har blitt litt trangere siden i fjor, og at det nok en gang er på tide med noe nytt.

– For å finne en praktisk sko til vår og sommer, er det greit å se etter en skotype med justerbar lukking, for eksempel borrelås. Da er det lettere for travle barn å komme seg ut og leke, ler hun.

For å sikre maksimal komfort i skoen, råder Lisa til å tenke på hvilke sokker man har i skoene.

– Vintersko er varme, og trenger sokker som både holder på varmen, samtidig som det puster og transporterer ut fukt. Derfor er ull eller polyester å foretrekke her.

– Bomullssokker er lett og mykt mot huden, og egner seg godt til sommersko som tøysko eller joggesko, legger Lisa til.

Er du i tvil på om skoen passer etter noen måneder på loftet, har Lisa et siste triks i ermet.

– Noter ned lengden på foten når dere kjøper skoen. På den måten kan du måle foten på nytt når skoen skal hentes frem, og se om det er nok plass til enda litt bruk, avslutter hun.

Uansett hvilke sko barna dine trenger, kan Lisa og resten av gjengen hos Skoringen på Parken kjøpesenter hjelpe dere å finne en sko som sitter godt på foten, - og kanskje til og med blinker!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text