Bilforhandlerne på Fosen

Geir Bugge ved Bugge Bil, Espen Bjørdal ved Møller Bil Orkdal, Kristian Solem ved Leira Bil og Arild Dinesen ved Ørland Bil står sammen for å få flere til å kjøpe bil lokalt. 

Bilforhandlerne samarbeider for å styrke Fosen

Skal du kjøpe ny bil? Da kan du støtte lokalsamfunnet, sikre arbeidsplasser og samtidig gjøre en god handel ved å velge en lokal bilforhandler på Fosen.

De ansatte ved Leira Bil, Bugge Bil, Ørland Bil og Møller Bil Orkdal går nå sammen for å få flere folk til å velge sin lokale bilforhandler.

Det er ikke hver dag at konkurrenter går sammen for å formidle et budskap, men de føler at det er rett å stå sammen for denne saken.

- Konkurransen mellom oss som jobber i bilbransjen på Fosen er sunn. Den største konkurrenten vår er handelslekkasje til Trondheim. Det gjelder nok ikke bare for oss her i regionen. Derfor går vi sammen i en samlet front for å bygge et sterkere Fosen, sier daglig leder Kristian Solem ved Leira Bil, daglig leder Arild Dinesen ved Ørland Bil, selger Espen Bjørdal ved Møller Bil Orkdal og daglig leder Geir Bugge ved Bugge Bil.

Mange gode grunner

Sammen har de laget en liste som viser deg de viktigste grunnene for å handle bil lokalt:

  1. Lokal handel bidrar til å øke antall arbeidsplasser.
  2. For deg som kunde er det store økonomiske fordeler ved å handle lokalt. Hvis det skulle skje noe med bilen, er det kort vei for å fikse bilen.
  3. Bilforhandlerne her skatter til Fosen. Dermed er vi sammen om den lokale dugnaden for å skape et sterkt Fosen.
  4. Vi gir tilbake til lokalsamfunnet og stiller opp som sponsorer i idrettssammenheng og ved kulturarrangement i regionen.
  5. Vi føler og har tilhørighet til Fosen. Derfor gjør vi mer for å yte god service for folk.
  6. Utvalget av nybiler er bredt. Her finner du Mitsubishi, Peugeot, Toyota, Volkswagen, Ford, Isuzu og Suzuki
  7. Bruktbilutvalget er også stort. Vi har over hundre biler tilgjengelig til enhver tid.
  8. Ingen bilforhandlere kjenner Fosen så godt som oss. Vi har stor lokalkunnskap, erfaring og faglig kompetanse. Samlet har vi over hundre års erfaring i bilbransjen
  9. Vi dekker alle dine bilbehov. Vi har verksted, karosserisenter, bilpleie, lakkering og salg av nye og brukte biler.
  10. Hos oss står kunden bestandig i sentrum. Fosen er et lite sted, så vi strekker oss langt for å gjøre hver kunde hos oss fornøyde.

Geir Bugge ved Bugge Bil, Espen Bjørdal ved Møller Bil Orkdal, Kristian Solem ved Leira Bil og Arild Dinesen ved Ørland Bil står sammen for å få flere til å kjøpe bil lokalt. 

Tar vare på kundene

De forteller at det siste punktet er svært viktig for dem.

- Vi er jo en del av lokalmiljøet, og vi kommer til å treffe kundene våre i andre sammenhenger. Om det er på kjøpesenteret eller på idrettsanlegget, så kommer våre veier til å møtes igjen. Det er derfor veldig viktig å ha et godt forhold til dem som kommer innom oss, sier bilforhandlerne.

Det er de også opptatt av å få frem at hvis du handler lokalt, er det lett å ta turen til en av de lokale bilforhandlerne hvis du trenger hjelp med kjøretøyet ditt.

- Sterkt behov for lærlinger

Men for å kunne gi deg en god service, er det viktig for dem å ha gode ansatte. Bilforhandlerne på Fosen er alle godkjente lærebedrifter, og gjennom årene har de tatt inn flinke folk som de senere har rekruttert til å bli fulltidsansatte. Det ønsker de å fortsette med i fremtiden, men nå trues TIP-linjen ved Fosen videregående skole med nedleggelse.

- Vi har et veldig sterkt behov for dyktige mekanikere nå, og det behovet kommer bare til å øke i årene fremover. Vi har et veldig godt samarbeid med TIP-linja på Fosen videregående skole. For å sikre oss kvalifiserte ansatte i årene fremover, er vi avhengig av at den linja ikke legges ned, sier bilforhandlerne avslutningsvis.

Er du interessert i en ny bil, eller jobb i en spennende næring i vekst? Ta kontakt med forhandlerne på Fosen:

Leira Bil

Rådhusveien 20, 7100 Rissa / Tverrveien 15, 7130 Brekstad

Telefonnummer:73 85 90 80

Bugge Bil

Strandveien 4, 7160 Bjugn

Telefonnummer: 72 52 71 00

Ørland Bil

Gamle Fjæravei 21, 7130 Brekstad

Telefonnummer: 72 52 27 50

Møller Bil Orkdal

Bjugnveien 24, 7160 Bjugn

Telefonnummer: 917 16 911

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Fosna-Folkets redaksjon, men av Fosna-Folkets markedsavdeling.

Fosna-Folket er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på fosna-folket.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.