Fallmyr Stein & Hage

Blomsterdekoratørene Åse Randi Roten og Anne-Grethe Evensen hos Fallmyr Stein & Hage i Rissa kan lage oppsatser og blomsterbinderi til alle anledninger. 

Anne-Grethe og Åse Randi har over 40 års erfaring som blomsterdekoratører

Visste du at Fallmyr Stein & Hage i Rissa har lang erfaring med sorgbinderi og avskårne blomster? Her jobber blomsterdekoratørene Anne-Grethe Evensen og Åse Randi Roten med å lage blomster til alle anledninger.

- Det viktigste er at man får fortalt det man ikke klarer å si med ord, forteller blomsterdekoratør Anne-Grethe Evensen og står bak arbeidsbordet omringet av blomster.

Hun har jobbet som blomsterdekoratør og gartner i førti år, og har siden april i år jobbet for Fallmyr Stein & Hage. Her fyller hun dagene med å lage de flotteste dekorasjonene til alle anledninger – både begravelse og fest.

Blomsterdekoratør Anne-Grethe Evensen ved Fallmyr Stein & Hage. 

 

- Det å finne ut hva folk liker og ønsker, er den mest utfordrende oppgaven. Jeg har jobbet for både Drivstua og Mester Grønn tidligere, og har lang erfaring med å velge ut de riktige dekorasjonene til ulike anledninger, forteller Evensen.

Kontakt Fallmyr Stein & Hage her!

Alt innen hage og blomster

Fallmyr Stein & Hage er kanskje mest kjent for sin egen produksjon av sommerblomster, og mange vet ikke at de har drevet med oppsatser og avskårne blomster siden oppstart for syv år siden.

- Mange vet nok ikke at vi driver med sorgbinderi og kan levere alt av blomster til både begravelse og pårørende i området. Jo mer slike oppdrag vi får, jo større utvalg vil vi ha i avskårne blomster, forteller daglig leder og eier Trond Føll.

Daglig leder og eier av Fallmyr Stein & Hage, Trond Føll, forteller at mange ikke vet at de kan levere sorgbinderi. 

 

I tillegg til de to ansatte med fagbrev i butikken i Rissa, har de også eget gartneri på Sørbotn og en egen avdeling med anleggsgartnere.

- Mange tror at vi kun produserer blomster og leverer gartner-tjenester. Men vi har en stor butikk med over 200 kvadratmeter inne og stort uteområde. Her selger vi alt fra gaveartikler til interiør, sier Føll.

Personlig preg

Sammen med Evensen som startet i år, har blomsterdekoratør Åse Randi Roten siden oppstart stått for all produksjon av oppsatser hos Fallmyr Stein & Hage.

- Det jeg liker best med å være blomsterdekoratør er at ingen dager er like, og hva man jobber med endrer seg etterårstiden og anledningen. Og med mye erfaring vet man hva som passer seg til for eksempel begravelse. Mange er usikre på hvilken type blomster som skal fra for eksempel barnebarn ved en begravelse, eller hvilken bårebukett som passer. Man trenger ikke alltid gå for røde roser og hvite liljer, og da er vi her for å gi gode råd, forteller Evensen.

Lurer du på hva du skal velge til anledningen? Her kan du se et utvalg oppsatser fra Fallmyr Stein & Hage.

Her kan du få blomster til alle anledninger. 

 

De er begge opptatt av at alle dekorasjoner skal være personlig tilpasset. De lager alt fra brudebuketter, til sorgbinderi og vanlige oppsatser.

- Vi masseproduserer ikke, men lager noe unikt til alle situasjoner. Det er noe vi er stolte av, forteller Evensen.

Mot jul tar de også sikte på å lage skikkelig julestemning i butikken i det karakteristiske åttekantede bygget.

Fallmyr Stein & Hage holder til i sentrum av Rissa. 

 

- Her skal det bli skikkelig julestemning med blant annet våre egenproduserte mose- og grankranser, kunstige juletrær i veldig god kvalitet og masse andre julerelaterte gourmet-matvarer, sier daglig leder Føll.

Les mer om Fallmyr Stein & Hage på Facebook-siden deres!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Fosna-Folkets redaksjon, men av Fosna-Folkets markedsavdeling.

Fosna-Folket er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på fosna-folket.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.