Annonse fra Ørland Fargehandel
Gå til

Nå kommer interiørkonsulentene hjem til deg

Ørland Fargehandel har flere kunder enn noen gang. Suksessen skyldes at de tør å være annerledes. Nå satser de på å hjelpe kundene sine både i butikken og i deres eget hjem.

- Vi har alltid lyst på en ny farge, eller endre noe hjemme. Det er et problem, ler Rannveig Belinda Røstad og Marit Dypvik Rødsjø når de blir spurt om de tar jobben som farge- og interiørkonsulent med seg hjem.

 Det er nok vanskelig å holde seg unna tapetkniven og malerkosten, men Rannveigs hjem prydes av klassiske farger. Hun boltrer seg nemlig i alle regnbuens farger i jobben ved Ørland Fargehandel. 

 - Det er en herlig jobb og arbeidsplass. Jeg får være kreativ hele tiden, og det er utrolig givende å få lov til å være med på å skape hjemmene til folk, sier hun. 

Marit Dypvik Rødsjø setter sammen farger og flis til en kunde som skal pusse opp yttergangen. 

Vil være annerledes

Bedriften har holdt til i Ørland i over 35 år, og ble i juni 2017 en del av Happy Homes, Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør. Butikken er en pilotbedrift for Happy Homes, som ofte bruker Ørland Fargehandel i sin markedsføring. 

- Det er 200 butikker i Norge og Sverige som er tilknyttet Happy Homes. På den Nordiske samlingen i Stockholm i år, ble vi kåret til Årets Butikk, og får gode skussmål fra bransjen i hele Norge for hvordan vi drifter butikken, sier daglig leder Arnstein Risvik.

 Han understreker at de ønsker å være litt annerledes enn andre, og at de har funnet sin egen nisje. 

 - Vi er en malerbedrift med egen håndverksavdeling som utfører alt innen maling. Å jobbe tett opp mot kundene er vår styrke. Hvis alt salg skal foregå på nett eller bare handle om pris, må kunden selv være eksperten. Vi henvender oss til et marked hvor kundene ønsker fagekspertise. Det ser vi et behov for, sier Risvik.

De jobber både opp mot det private markedet, og med store entreprenører. Alle typer kunder skal bli møtt med kunnskap og ekspertise, derav fargehandelens slagord ”Vår kunnskap – din trygghet”. De har kontakt med kundene hele veien, fra første møte med konsulentene til utført jobb. Dette gir oversikt, tillit og gjør eventuelle problemer underveis lett å fange opp. 

Rannveig Belinda Røstad hjelper til med farger, tapeter og tekstilgulv til et moodboard sammen med en kunde. 

Flere vil ha fargehjelp

Rannveig og Marit er begge farge- og interiørkonsulenter, som blant annet bruker sin kunnskap og ekspertise til å sette sammen fargepaletter og moodboard til kunder som skal pusse opp. Og det er mange som vil ha hjelp. Folk har blitt mer opptatt av farger og å følge trender enn tidligere. Det har også blitt viktig å skape sin egen stil i hjemmet. 

Men med lite kunnskap om interiør velger folk ofte kun med øynene, og glemmer å tenke på komfort og praktiske løsninger. Det er her Rannveig og Marit virkelig kommer til sin rett. De vet hvilke farger som passer sammen, hvordan fargene endrer seg etter hva slags lys som er i rommet, og de vet hvilke farger som skaper den rette atmosfæren i huset.

I tillegg til farger, er konsulentene behjelpelige med å plukke ut alle typer gulv, flis og ulike solavskjerminger.


Drar på hjemmebesøk

 Konsulentene oppfordrer folk til å ta med seg inspirasjonsbilder når de kommer innom, slik at det blir enklere å forstå hvilke behov og ønsker kundene har. Da har man kommet et godt stykke på vei til å finne sin egen stil.

 Å dra på hjemmebesøk har blitt mer vanlig de siste årene. Både på store prosjekt, der hele hus pusses opp. Og på mindre prosjekt, der kunden sliter med å bestemme seg for hvilken farge kjøkkenveggen skal ha.

 - Det er lett å glemme og ta hensyn til inventaret, hvilken vei huset står og fra hvilken side lyset kommer inn. Alt dette er avgjørende for hvordan fargen oppfører seg i rommet, forklarer Rannveig, som synes det beste med jobben er når en kunde tar sjansen på noe hun har forslått, og blir overbegeistret.  

Arnstein Risvik forteller at de bevisst har satset på hjemmebesøk.

 - Vi er takknemlig for at kundene åpner hjemmene sine for oss. Da oppstår det et tillitsforhold mellom oss og kunden på et annet nivå enn om man bare møtes i butikken, sier han.

Moodboard «Warm Teal» Utarbeidet fra et bilde. Hustegning fra kunde blir til et personlig hjem. 

 

Hjelper med selve oppussingen

De ansatte ved Ørland Fargehandel kan mye mer enn bare farger. De har en håndverksavdeling, som utfører det meste innen male-, gulv- og flisarbeid.

Om folk vil gjøre jobben selv, bidrar de til å velge riktige produkter og løsninger, slik at kundene skal være sikre på at de får et vakkert, praktisk og varig resultat. Alle sertifiseringer er i orden, og jobbene blir utført på en faglig og forskriftsmessig måte.

Faghandelen kan også gi gode tips og råd når det gjelder å pusse opp gamle, slitte tremøbler. Og om noen skal selge huset sitt, kan bedriften tilby styling og gode råd for å gjøre huset mest mulig attraktivt under visning.

Velkommen til oss!

 

• Ørland Fargehandel har i over 35 år gitt gode råd og god service til sine kunder.

• Vi har et stort og godt utvalg av alt du trenger av maling, gulv, belegg, flis, tapeter og verktøy for å få jobben gjort.

• Velger du vår håndverksavdeling kan du føle deg trygg på at jobben blir utført på en faglig og forskriftmessig måte.


Vår kunnskap - din trygghet!
Arnstein Risvik
Daglig Leder

AdresseIndustrigata 4, 7130 Brekstad

Telefonnummer72 52 43 08

E-post: orland-fargehandel@happy-homes.no


Hjemmeside: http://happy-homes.no/butikker/orland-fargehandel/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=happy%20homes%20%C3%B8rland%20fargehandel

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Fosna-Folkets redaksjon, men av Fosna-Folkets markedsavdeling.

Fosna-Folket er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på fosna-folket.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.